Gezellig samenzijn voor senioren met activiteiten en themamiddagen.

Boek uw plek voor evenementen en thematische bijeenkomsten.

Ontdek onze diverse evenementen en recreatieve activiteiten.

eer over onze missie, geschiedenis en het organisatieteam.

Kalender
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Events on mei 27, 2024
Evenementen
Geen evenementen

De Hoeskamer van Arensgenhout is opgezet met een heldere missie: het beheren en exploiteren van een veelzijdige gemeenschapsvoorziening. Deze ruimte dient als een centraal punt voor zowel lokale als omliggende gemeenschappen, waarbij het aanbod zich richt op zowel verenigingen als particulieren.

Een Ontmoetingsplek voor Diversiteit en Samenwerking

In de Hoeskamer van Arensgenhout komt de gemeenschap samen. We bieden een plek waar verschillende groepen en individuen elkaar kunnen ontmoeten, activiteiten kunnen organiseren en deel kunnen nemen aan het gemeenschapsleven. Onze ruimte staat open voor een breed scala aan gebruik:

Toewijding aan Gemeenschapsontwikkeling

De Hoeskamer van Arensgenhout is meer dan alleen een fysieke ruimte; het is een symbool van samenwerking, betrokkenheid en gemeenschapsgevoel. We streven ernaar om een steunpunt te zijn voor iedereen die een plaats zoekt om samen te komen, te leren, te vieren en elkaar te ondersteunen.

Neem Contact Op voor Meer Informatie of Reserveringen

Voor meer informatie over onze diensten, het reserveren van de ruimte of om meer te weten te komen over onze vaste activiteiten, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of ons reserveringsformulier op de website. Samen bouwen we aan een levendige en verbonden gemeenschap in Arensgenhout.