Een Warme Ontmoetingsplek voor Senioren

De Hoeskamertref in Arensgenhout biedt een gastvrije ontmoetingsplaats voor senioren uit de regio. Elke maandagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, openen we onze deuren voor iedereen die gezelligheid en samenzijn zoekt.

Gevarieerd Programma door het Jaar Heen

Gedurende het eerste en vierde kwartaal verwelkomen we u twee keer per maand. De tweede maandag is gereserveerd voor onze vrije inloop, terwijl de laatste maandag een themamiddag is, elk met zijn unieke charme en activiteiten. In het tweede en derde kwartaal concentreren we ons op een themabijeenkomst die plaatsvindt op de laatste maandag van de maand.


Plezier bij Elke Bijeenkomst

Tijdens onze vrije inloopdagen kunt u genieten van een praatje, een kaartspel, of uw favoriete bordspel. We bieden gratis thee en koffie aan, vaak vergezeld van heerlijke versnaperingen. Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs!


Themabijeenkomsten

Onze themabijeenkomsten zijn een bron van vermaak en leren. Van muziekmiddagen met live optredens tot creatieve workshops zoals vlaaien bakken of het maken van feestelijke decoraties – er is altijd iets nieuws te beleven. Voor deze evenementen is vooraf aanmelden vaak vereist.


Uw Gastvrije Organisatieteam

Een team van elf enthousiaste vrijwilligers staat klaar om elke bijeenkomst tot een succes te maken. Hun toewijding zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer bij elke Hoeskamertref.


Eenvoudige Aanmelding en Bereikbaarheid


Aanmelden voor onze themabijeenkomsten kan eenvoudig bij Tiny Rompen-Loijens, telefonisch via 06-25012415 of per e-mail: paul.tiny.rompen@gmail.com. Daarnaast is vervoer naar de Hoeskamertref geen probleem. Voor slechts €1,50 per enkele reis (€3,00 retour) regelen wij uw vervoer.


Blijf op de Hoogte van Onze Agenda

Voor de meest actuele data en details over de Hoeskamertref, nodigen we u uit om de Evenementenpagina op onze website te bezoeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen aan onze hartelijke bijeenkomsten.