Uw Gemeenschappelijke Ruimte voor Ontmoeting en Beleving

Ontdek de Hoeskamer van Arensgenhout, het kloppend hart van onze gemeenschap, waar mensen van alle leeftijden samenkomen voor een breed scala aan activiteiten en evenementen. Of u nu op zoek bent naar culturele evenementen, persoonlijke feesten, of educatieve workshops, onze Hoeskamer biedt voor ieder wat wils.


Wat Wij Bieden:


Diverse Activiteiten:

Van muzikale optredens door Fanfare St. Clemens tot Piloxing-sessies met Sophie Kerckhoffs, wij bieden een divers aanbod aan activiteiten.

Hoeskamertref:

Onze maandelijkse Hoeskamertref is een populaire bijeenkomst voor senioren, met een scala aan sociale en recreatieve activiteiten.

Ruimte voor Uw Evenementen:

De Hoeskamer is ook beschikbaar voor het reserveren van privéfeesten en speciale gelegenheden. Wij bieden een flexibele ruimte die aan uw wensen aangepast kan worden.

Speciale Evenementen en Workshops:

Blijf op de hoogte van onze speciale evenementen zoals filmavonden, lezingen en workshops, perfect voor zowel vermaak als educatie.

Activiteiten voor Kinderen:

Met activiteiten zoals kindervakantiewerk, zorgen we ervoor dat ook de jongsten in onze gemeenschap betrokken worden.

Onze Gemeenschap:

Samenwerking en Vrijwilligerswerk: Wij zijn trots op onze samenwerkingen met lokale organisaties en onze toegewijde groep vrijwilligers die de Hoeskamer levendig houden.

Toegankelijkheid voor Iedereen: De Hoeskamer van Arensgenhout is er voor iedereen. Of u nu deel wilt uitmaken van een groep of een ruimte nodig heeft voor uw evenement, wij heten u van harte welkom.


Neem Contact Op:

Heeft u vragen, gebruik dan ons contactformulier of wilt u een ruimte reserveren, gebruik dan ons reserveringsformulier op de website. Wij staan klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de Hoeskamer van Arensgenhout.


Bezoek Ons:

Kom langs en ervaar de warmte, gezelligheid en diversiteit van onze Hoeskamer. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen mooie momenten te creëren!